Betalen


Bij LuxKozijnen accepteren wij betalingen per bankoverschrijving. Verdere instructies staan vermeld op de toegestuurde offerte. 

BETALEN PER BANKOVERSCHRIJVING
Betaal via bankoverschrijving op (IBAN) rekeningnummer ter attentie van LuxKozijnen. Vermeld hierbij altijd het ordernummer van uw bestelling. Dit nummer staat vermeld in uw orderbevestiging of toegestuurde offerte. Uw bestelling wordt verwerkt na ontvangst van de betaling. U ontvangt een bericht met de factuur wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, deze komt na de aanbetaling. 

  • Betaal 50% als aanbetaling vooraf en de overige 50% bij levering.
  • Betaal 100% vooraf.

Bij leveringen boven €10.000 bedraagt de aanbetaling 60% van het totaalbedrag.

BETALEN BIJ LEVERING/ AFHALING
Betalen bij aflevering is helaas niet mogelijk. 
Als op moment van aflevering de betaling niet kan worden voldaan, kunnen wij helaas uw order niet uitleveren en worden er opnieuw leveringskosten in rekening gebracht. Zorg dus altijd voor de aflevering het bedrag op de rekening van LuxKozijnen staat.

ORDERBEVESTIGING
Na uw betaling ontvangt u van ons een orderbevestiging. Uw betaling is geslaagd en uw bestelling is in goede orde ontvangen. Hierna wordt uw bestelling verwerkt en naar de productie gestuurd. Indien u na uw bestelling niet uw orderbevestiging heeft ontvangen, neem dan contact met ons op.

FACTUREN
Nadat u uw aanbetaling of het gehele bedrag heeft voldaan, ontvangt u van ons de factuur van deze betaling. Op de factuur staat de btw vermeld. De eindfactuur is het aankoopbewijs van uw bestelling en biedt u garantie zoals dat staat omschreven in onze algemene voorwaarden.